Bokföring Aktiebolag

Ta hjälp av en auktoriserad redovisningsfirma

Övriga tjänster

Utöver våra tjänster inom löpande bokföring och redovisning så kan vi även hjälpa dig inom följande områden:

Löneadministration & personaladministration

En uppgift som många företagare kan tycka är svårt att hantera på egen hand är löneadministration. Det går för det mesta relativt enkelt när det handlar om helt vanliga löneutbetalningar av en månadslön, men vid sjukdom, semester eller tjänstledighet så gäller det att man har full koll på reglerna för att det ska bli korrekt.

Likaså blir det hela mer komplicerat om man har personal som har timanställning, OB-tillägg, någon form av löneförmåner med mera.

Då kan det vara till stor nytta att ta hjälp med löneadministrationen för att säkerställa att varje lönebesked och utbetalning blir helt rätt. Vi hjälper även till med att se till att alla personaluppgifter hålls uppdaterade och kan ta fram tydliga rapporter så att du har full överblick över dina personalkostnader.

Ekonomisk rådgivning

Som företagare kan det vara svårt att veta exakt vilken väg som är rätt att gå. Ska jag investera nu eller vänta? Bör jag utöka företagets checkkredit eller ta ett lån eller ska vi hålla tillbaka under en period? Hur kan jag göra för att få bättre marginaler på mina produkter? Har mina tjänster rätt prissättning? Vad bör jag tänka på vid handel med andra företag, export eller import?

Dessa frågor kan vi hjälpa dig med samt sammanställa ekonomiska rapporter som hjälper dig att ta bättre beslut i din verksamhet. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de senaste lagarna och reglerna på skatteområdet så att du kan utnyttja alla avdrag som du har rätt till samt redovisar och rapporterar allt i företaget på rätt sätt. Låt oss bli din partner inom allt som har med företagets ekonomi att göra.

En firma som kan mer än bara bokföring - vi blir din helhetliga ekonomipartner