Bokföring Aktiebolag

Ta hjälp av en auktoriserad redovisningsfirma

Bokföring Aktiebolag Stockholm

Driver du företag i Stockholm och vill ha hjälp med bokföringen? Välkommen att anlita oss för bokföring åt aktiebolag i Stockholm. Vi ser till att du får kvalificerad hjälp så att all redovisning blir helt rätt från början.

Att ta hjälp med bokföringen är både prisvärt och effektivt. Den tid som du sparar kan du lägga på att utveckla din egen verksamhet istället. Låt oss göra det vi är bäst på så kan du fokusera på det som du gör bäst. Ekonomi är vår styrka. Vad är din?

Fler och fler aktiebolag i Stockholm

Sedan reglerna för att driva aktiebolag blivit enklare för små aktiebolag så har antalet företag med denna form stadigt ökat i Stockholm varje år. Allt fler som vill starta eget väljer att starta aktiebolag i Stockholm då det finns ett stort antal fördelar med detta. Dels så ser ett AB bättre ut på pappret än en enskild firma. Kunderna är mer villiga att ta hjälp av ett aktiebolag.

Dessutom finns det en mängd fördelar ekonomiskt. Dels så minskar det personliga ansvaret gentemot en enskild firma och att ha företaget i denna rättsform gör att man inte riskerar att blanda ihop företagandet med den personliga ekonomin på samma sätt. Det finns även fördelar gällande skatteavdrag, periodiseringar och liknande som gör det enklare att få ett stadigt flöde i ekonomin.

Genom att företaget har ett grundkapital på minst 50 000 kronor så är banker och andra kreditgivare i regel mer villiga att ge lån och mer förmånliga krediter åt ett aktiebolag.

Rådgivning som hjälper din verksamhet

De flesta anlitar oss för att ta hand om löpande bokföring och redovisning, men vi kan mycket mer än så. Väljer du oss så har du ett team med auktoriserade redovisningskonsulter vid din sida. Det betyder att du kan få riktigt bra rådgivning gällande företagets ekonomi. Vi sätter oss gärna ner med dig för att titta mer djupgående på din omsättning, inköp, lagerhållning med mera för att hjälpa dig att planera proaktivt så att du får ett med förutsägbart flöde i ekonomin över året och möjlighet att hitta metoder för att förbättra resultat och marginaler.

Du kan även anlita oss för tjänster som löne- och personaladministration och andra typer av ekonomisk administration som du kan ha nytta av såsom fakturering, kundreskontra med mera.

Begär offert idag

Välkommen att kontakta oss för att begära offert på bokföring för aktiebolag i Stockholm idag. Vi ser fram emot att få samarbeta med dig!

Bokföring för aktiebolag i Stockholm - vi arbetar proaktivt & effektivt